Două belele pe capul lui Văcăroiu

Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, vede atât în gestul preşedintelui Traian Băsescu de a semna decratul organizării unui referendum popular pe tema introducerii votului uninominal, cât şi în cazul asumării răspunderii Executivului "o luptă între Palate".

1 afișare
"Nu mi-am imaginat, în toată cariera mea, că vom ajunge la o situaţie de acest gen. Pe de-o parte, avem decretul prezidenţial cu privire la referendum, iar, pe de altă parte, avem proiectul Asociaţiei Pro Democraţia care este însuşit de Guvern şi care ne-a fost trimis pentru amendamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici