Draga ANI l-a ratat pe Johannis

Curtea de Apel Alba Iulia a admis, marţi, cererea primarului Sibiului, Klaus Johannis, care a solicitat anularea actului de constatare a stării de incompatibilitate emis de Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

7 afișări
Imaginea articolului Draga ANI l-a ratat pe Johannis

Draga ANI l-a ratat pe Johannis

Instanţa a dispus anularea deciziei ANI, care statua că primarul Johannis s-ar fi aflat în incompatibilitate în perioada 23 aprilie 2003 - 18 mai 2004 întrucât a deţinut, concomitent, funcţia de membru în consiliul de administraţie al unei societăţi comerciale cu aceea de edil. Decizia instanţei poate fi atacată cu recurs, în 15 zile de la comunicare, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici