Dragomir către Becali: "Gigi stai mă liniştit, Vadim e cu tine!"

Cazul Valiza şi stenogramele sale pare să fie încă departe de a se fi terminat! Deşi toate discuţiile dintre Gigi Becali şi toţi oamenii implicaţi în acest caz păreau să fi fost deja făcute public, ei bine acum Evz a descoperit o nouă stenogramă.

1 afișare
Imaginea articolului Dragomir către Becali: "Gigi stai mă liniştit, Vadim e cu tine!"

Dragomir către Becali: "Gigi stai mă liniştit, Vadim e cu tine!"

O conversaţie dintre Mitică Dragomir şi Gigi Becali surprinde un moment aproape incredibil în care "Corleone" pe atunci membru PRM îi dădea asigurări patronului Stelei că Vadim Tudor este alături de el.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici