Drumul spre Dumnezeu trece prin mall

Deschiderea oficială a primului mall din Bacău va aduce cu el şi inaugurarea celei de-a doua capele existente într-un astfel de loc. Prima a fost inaugurată într-un alt mall, la Iaşi. Ce mai contează că legea spune că un asemenea stabiliment nu poate fi ridicat lângă baruri şi sex-shopuri când se preconizează un trafic zilnic de peste 5000 de persoane? Ce s-au gândit antreprenorii? Ai păcătuit jucând la cazinou, te duci repede şi te spovedeşti. Iar dacă sufletul te lasă, după ce ai cheltuit o grămadă de bani pe pantofi şi parfumuri mai arunci câţiva bănuţi şi în cutia milei din capelă. Potrivit declaraţiilor oficialilor BOR din Bacău, lăcaşul din mall urmează să fie sfinţit cât de curând. Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce fac!

1 afișare
Imaginea articolului Drumul spre Dumnezeu trece prin mall

Drumul spre Dumnezeu trece prin mall

De ceva vreme încoace, în cadrul marilor comunităţi sau separat de ele, se desprind grupuri mici care formează o nouă biserică. Sistemul este numit "plantare de biserici" şi se realizează mai ales cu ajutorul tinerilor. Acest sistem este o invenţie relativ recentă, fiind împrumutat de peste hotare. În viziunea acestora, închinarea este o întâlnire socio-culturală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici