După ce ieri a încheiat un contract de 22 milioane de euro, Oprescu pregăteşte încă un “tun” de 11 milioane de euro la “Lia Manoliu”

Primăria Municipiului Bucureşti a demarat în forţă seria cheltuirii banului public. Ieri, municipalitatea a încheiat cel de-al patrulea act adiţional la contractul privind modernizarea Stadionului "Lia Manoliu", asocierea JV Max Bogl - Astaldi urmând să execute lucrări de construcţii şi să furnizeze mobilier şi echipament audiovizual, valoarea fiind de 112 milioane de lei.

5 afișări
Imaginea articolului După ce ieri a încheiat un contract de 22 milioane de euro, Oprescu pregăteşte încă un “tun” de 11 milioane de euro la “Lia Manoliu”

După ce ieri a încheiat un contract de 22 milioane de euro, Oprescu pregăteşte încă un “tun” de 11 milioane de euro la “Lia Manoliu”

Tot ieri, instituţia condusă de către Sorin Oprescu a mai anunţat că vrea să construiască o parcare supraterană, deasupra căreia să fie amenajate terenuri de sport. Edificiul va fi amplasat în incinta Complexului Sportiv "Lia Manoliu" şi va scoate de la bugetul Consiliului General al Municipiului Bucureşti nici mai mult, nici mai puţin decât 10,8 milioane de euro.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici