Dupa „pacanele“. Victor Stanculescu este «invoit» din inchisoare pentru a merge la teatru

Fostul general Victor Athanasie Stanculescu a fost prezent ieri la premierea spectacolului "Ultimele ore ale lui Ceausescu", insotit de 4 garzi de corp. Inainte de inceperea spectacolului, fostul general a dat detalii jurnalistilor despre rolul sau in evenimentele din 1989. Intrebat ce parere are despre piesa de teatru, fostul general a raspuns ca se bucura ca ea trateaza rolul sau istoric si nu rolul sau actual.

7 afișări
Imaginea articolului Dupa „pacanele“. Victor Stanculescu este «invoit» din inchisoare pentru a merge la teatru

Dupa „pacanele“. Victor Stanculescu este «invoit» din inchisoare pentru a merge la teatru

"Mi-e foarte greu sa particip azi la spectacol pentru ca atunci a fost cutremurator", a spus fostul generalul. "Am schimbat pozitia pe 22 decembrie cand am spus trupelor sa se retraga in cazarmi. Era un masacru in Piata Unirii daca dispozitivele ajungeau aici. Masacrul de la Timioara se intampla aici", a declarat fostul general.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici