Dusan, consilierul lui Uhrin!

Misterul viitorului antrenor de la CFR Cluj s-a elucidat. Incepind de ieri, echipa campioana are pe banca tehnica un secund "vopsit" in antrenor principal (cehul Ales Jindra), si un consilier sportiv (cehul Dusan Uhrin jr.) angajat de fapt si de drept sa ocupe functia de antrenor principal.

1 afișare
Imaginea articolului Dusan, consilierul lui Uhrin!

Dusan, consilierul lui Uhrin!

Cu siguranta ca v-am pierdut deja, insa vina apartine FRF, care a emis "Legea Riciu", o regula la fel de prost construita precum fraza de mai sus. In loc sa introduca "ordonante" menite sa reduca semnele de intrebare ale unui sistem putin spus dezordonat - vezi zecile sau chiar sutele de verdicte ciudate ale comisiilor FRF -, Federatia a nascut o reglementare, privitoare la exodul antrenorilor din Liga 1, care face atingere la Constitutia Romaniei si a Uniunii Europene, ingradind dreptul la munca.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici