E liber, dar n-are voie pe stadioane!

Gigi Becali a părăsit ieri arestul, urmînd să fie judecat în stare de libertate. Lui îi e interzis "să părăsească Bucureştiul şi să meargă la spectacole sportive".

1 afișare
Imaginea articolului E liber, dar n-are voie pe stadioane!

E liber, dar n-are voie pe stadioane!

Imediat după finalul meciului de la Mediaş, steliştii au aflat că patronul lor va fi iar liber, la capătul a două săptămîni petrecute în arest. Au aşteptat în vestiar pînă cînd informaţia a devenit oficială, Lovin s-a dus în sala de conferinţe pentru a urmări ştirile la TV, apoi "toţi jucătorii au sărit de bucurie", conform lui Valeriu Argăseală.

 

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici