E vero! Ştefan Radu la Lazio!

Lazio va plăti 5,4 milioane de euro pentru Ştefan Radu, acceptînd să achite şi TVA-ul. După trei zile de tratative dure, încheiate ieri la 4:00 dimineaţă. Jucătorul este împrumutat pînă în vară, pentru 1,2 milioane de euro. Apoi, italienii au prima opţiune la un transfer definitiv, pe încă 4 ani. Ştefan Radu (21 de ani) va deveni miza celui mai mare transfer din România, aruncînd în aer prejudecata că numai atacanţii sau mijlocaşii pot bate recorduri în mercato. În prima zi ca jucător al lui Lazio, puştiul a părut uimit de ceea ce i se întîmplă. În general, nu numai la nivelul salariului, care i-a crescut dintr-un foc de aproape 20 ori, urmînd să cîştige de acum 400.000 de euro pe sezon!

1 afișare
Imaginea articolului E vero! Ştefan Radu la Lazio!

E vero! Ştefan Radu la Lazio!

Radu a intrat în programul oficial al noii sale echipe începînd de luni dimineaţă. Şi-a petrecut primele ceasuri în cantonamentul de la Formello, situat la circa 15 km de Roma. "Noii colegi m-au primit foarte bine la antrenament. Antrenorul Delio Rossi mi-a spus să fiu pregătit, că voi juca miercuri, în Cupă", s-a confesat emoţionat românul unor prieteni. Apoi, în jurul orei locale 14:30, s-a prezentat la vizita medicală, efectuată la clinica privată Paideia. A venit într-un simpatic Smart argintiu, însoţit de Cristina, şefa sectorului de presă de la Lazio. Îmbrăcat în adidaşi albi, blugi şi o geacă cu glugă şi blăniţă, plus nelipsitul fular, internaţionalul a coborît timid din maşină. Surprins de marea de jurnalişti italieni care-l aşteptau, a făcut doar un semn discret că nu poate oferi declaraţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici