EBAY vaneaza escroci virtuali in Romania

Ramnicu Valcea, acest oras obscur, este unul dintre centrele globale ale fraudelor pe internet." Asa isi descrie reprezentantul permanent al eBay in Romania, Albena Spasova, potrivit ziarului american "Los Angeles Times", experienta pe plaiurile mioritice.

1 afișare
Imaginea articolului EBAY vaneaza escroci virtuali in Romania

EBAY vaneaza escroci virtuali in Romania

Plecand de la acest articol, am vrut sa aflam parerea reprezentantilor eBay despre infractionalitatea electronica din tara noastra. Directorul de securitate al companiei, Dave Cullinane, ne-a explicat, intr-un interviu acordat in exclusivitate, ca, in realitate, Romania nu reprezinta pentru eBay un pericol mai mare decat alte tari.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici