Eckstein: Decretul lui Băsescu are grave vicii de formă!

Senatorul UDMR de Cluj, Eckstein Kovacs Peter, este de părere că decretul prezidenţial prin care Traian Băsescu convoacă referendumul din 25 noiembrie privind introducerea votului uninominal are vicii de formă.

1 afișare
Imaginea articolului Eckstein: Decretul lui Băsescu are grave vicii de formă!

Eckstein: Decretul lui Băsescu are grave vicii de formă!

În opinia lui Eckstein, decretul preşedintelui are două vicii: primul se referă la faptul că preşedintele a consultat Parlamentul, în 15 februarie 2007, şi acesta şi-a dat acordul la organizarea referendumului, însă în a doua parte a lunii martie şi nu pentru formularea unei întrebări clare pe tema variantei de vot uninominal. Cel de-al doilea viciu priveşte faptul că decretul prezidenţial nu respectă întrutotul legile privind organizarea referendumului şi Constituţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici