El e 'Prigoana cel mic'

Adriana Bahmuteanu mai are trei saptamani pana va da nastere primului ei copil. Acesta va fi baiat si se va numi Mihai, iar nasii vor fi alesi de Silviu Prigoana, dupa ce se va intoarce din Statele Unite.

1 afișare
Imaginea articolului El e 'Prigoana cel mic'

El e 'Prigoana cel mic'

Adriana  a fost la clinica medicala de lux Miko Med, pentru a realiza o ecografie 4D, insotita de doctorul care o va ajuta sa nasca. Medicul Silvia Miciner crede ca vedeta va avea o nastere usoara, iar pentru a o convinge pe Adriana i l-a aratat pe micutul Mihai pe ecranul ecografului. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici