Elan un milionar de mamaliga

Miercuri, toata lumea a vazut cu uimire cum sotii Schwartzenberg sosec la Judecatorie in aceeasi masina si intra la proces tinindu-se de mina, surizatori, ca doi porumbei fericiti. Desi Raduleasca era imbracata in negru, atmosfera era mai degraba de nunta, decit de divort.

3 afișări
Imaginea articolului Elan un milionar de mamaliga

Elan un milionar de mamaliga

La nici o ora de la pronuntarea sentintei de desfacere a casatoriei (16 si 4 minute), Elan Schwartzenberg a trimis prietenilor sai urmatorul mesaj: “Tinar si nelinistit, milionar excentric, am demonstrat ca fac copii frumosi, proaspat divortat, sufar de singuratate… Astept provincia!”

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici