Electroputere, luată de un SRL saudit

Preşedintele AVAS, Teodor Atanasiu, şi cel al companiei Al-Arrab Contracting, Said Bahjat, au semnat, ieri, contractul prin care firma din Arabia Saudită preia 62,82% din acţiunile Electroputere Craiova, tranzacţie de peste 120 milioane de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Electroputere, luată de un SRL saudit

Electroputere, luată de un SRL saudit

Din această sumă, statul va primi 2,34 milioane de euro pentru 78.009.632 de acţiuni (62,82% din capitalul Electroputere), 37 milioane vor reprezenta capital de lucru, iar investiţiile 23,084 milioane (20 pentru dezvoltare şi retehnologizare şi 3,084 pentru investiţii de mediu). Compania saudită şi-a asumat şi datoriile Electroputere, evaluate la circa 44 milioane de euro, precum şi garanţiile comerciale către bănci (20 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici