Elena Cârstea: «Am probleme cu inima!»

Deşi se află în România de câteva luni, Elena Cârstea a refuzat să mai susţină concerte în ţară. Nmulţumită se felul în care este tratată ca artist, în ţara sa natală, cântăreaţa a preferat să-şi întrerupă cariera muzicală, cu atât mai mult cu cât, din cauza stresului acumulat, a ajuns să aibă probleme serioase cu inima.

1 afișare
Imaginea articolului Elena Cârstea: «Am probleme cu inima!»

Elena Cârstea: «Am probleme cu inima!»

După ce a participat la selecţia naţională pentru Eurovision, acum doi ani, şi a pierdut competiţia la mustaţă în favoarea Luminiţei Anghel, Elena Cârstea şi-a rărit la maximum apariţiile pe scenele din România. "Nu vreau să mai am concerte aici. Eurovisionul a fost picătura care a umplut paharul. Eu sunt o perfecţionistă, iar în România nu mi se oferă condiţiile necesare organizării unui concert ca la carte", a declarat cântăreaţa pentru Click!. După mai bine de 20 de ani de carieră, Elena Cârstea a ajuns chiar să afirme că stresul acumulat pe scenă, în decursul acestor ani, i-a provocat afecţiuni ale inimii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici