Elena şi Hrebe jr., ridicaţi de pe scaune la cinema

Marţi seara, ora 22.00, Movieplex Plaza România. În program, “Gangster american”, un film de suspans cu traficanţi de droguri. În sala de cinema, Elena şi Andrei, tăcuţi, sfioşi şi interesaţi mai mult unul de celălalt decât de pelicula pentru care plătiseră bilete.

1 afișare
Imaginea articolului Elena şi Hrebe jr., ridicaţi de pe scaune la cinema

Elena şi Hrebe jr., ridicaţi de pe scaune la cinema

Singuri împotriva tuturor, mezina lui Traian Băsescu şi fiul lui Viorel Hrebenciuc îşi continuă nestingheriţi povestea de amor, iar atitudinea pe care cei doi o afişează în public nu mai lasă loc de interpretări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici