Elena Udrea, un nou Porsche de 100.000 €

Se spune că într-o relaţie împăcarea e cea mai dulce, dar în zilele de astăzi nu mai este “la modă” o îmbrăţişare şi un sărut. Acum, pentru a-ţi recuceri jumătatea, trebuie să bagi mâna adânc în buzunar şi să asortezi un buchet mare de trandafiri la o bijuterie pe patru roţi. În acest sezon se poartă Porsche Cayenne Turbo.

1 afișare
Imaginea articolului Elena Udrea, un nou Porsche de 100.000 €

Elena Udrea, un nou Porsche de 100.000 €

Pentru Elena Udrea, spiritul Sărbătorilor de iarnă s-a simţit încă de la începutul lunii decembrie. Anul acesta Moş Crăciun s-a grăbit cu cadourile pentru fosta blondă de la Cotroceni.Celebra sanie cu reni a fost înlocuită de un Porsche Cayenne Turbo, pe care moşul l-a “uitat” în garajul Elenei Udrea. Cadoul nu se încadrează deloc la capitolul “o atenţie”, costurile unui asemenea bolid atingând 100.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici