Emil Boc combate criza cu măsuri vechi şi vorbe noi. Apoi cere „să lăsăm demagogia”

Într-o dezbatere solicitată de PD-L, prim-ministrul Emil Boc a făcut, ieri, un bilanţ al activităţii Executivului în lupta cu recesiunea economică. Grupul parlamentar democrat-liberal din Camera Deputaţilor s-a chinuit două săptămâni ca să organizeze "scena" pentru liderul partidului, tema dezbaterii fiind:

1 afișare
Imaginea articolului Emil Boc combate criza cu măsuri vechi şi vorbe noi. Apoi cere „să lăsăm demagogia”

Emil Boc combate criza cu măsuri vechi şi vorbe noi. Apoi cere „să lăsăm demagogia”

"Necesitatea creării de noi locuri de muncă şi îmbunătăţirea mediului de afaceri din România". Deputaţii însă nu s-au înghesuit să-l asculte pe şeful Executivului, el aşteptând peste 20 de minute ca să se strângă mai mulţi parlamentari în sală pentru a-şi începe discursul. "Mesajul meu este următorul, foarte simplu şi foarte clar: să consolidăm ceea ce a obţinut, să lăsăm de-o parte demagogia şi populismele", a afirmat, pe un ton răspicat, premierul, avertizând că "oprirea cursului reformelor ar însemna întoarcerea României pe marginea prăpastiei".

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici