Emil Boc, PD-L sau... servilismul dus pana la extrem!

La sfarsitul saptamanii trecute, privind la televizor, am fost martorul unei situatii in care comicul se impletea armonios cu penibilul... Subiectul: decizia ministrului interimar al Justitiei de a-i returna presedintelui Basescu cererile de urmarire penala pentru cei opt fosti si actuali demnitari. Au urmat declaratii in care clasa politica s-a pronuntat pe marginea subiectului. Pe acelasi subiect, dar la intervale de timp diferite, s-a pronuntat si Traian Basescu. Apoi, a venit declaratia liderului PD-L, Emil Boc. Acelasi ton, aceleasi cuvinte, aceleasi... nemultumiri.

1 afișare
Imaginea articolului Emil Boc, PD-L sau... servilismul dus pana la extrem!

Emil Boc, PD-L sau... servilismul dus pana la extrem!

Cert este ca, departe de a se “intari” unul pe altul in forta de penetrare la nivelul maselor, cele doua mesaje-sincron, nu au facut altceva decat sa frizeze ridicolul si sa aduca la limita derizoriului institutia si formatiunea politica pe care cei doi exponenti le reprezinta...Nu este pentru prima data si in mod cert nici pentru ultima, cand liderii PD-L se multumesc cu rolul de “trompeta prezidentiala“. Este jalnic pentru tine ca lider, ca partid sa accepti in pozitie de drepti orice fantezie politica venita pe filiera Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici