Oi spălate cu o substanţă chimică împotriva scabiei. 5 oameni la spital, peste 50 de oi moarte

  • Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 43 şi 57 de ani au ajuns la spital, sâmbătă, intoxicaţi, după ce au spălat oile, la o fermă din Moşoaia, judeţul Argeş, cu o substanţă chimică împotriva scabiei.
  • Mai mult de 50 de oi au murit.
Urmărește
411 afișări
Imaginea articolului Oi spălate cu o substanţă chimică împotriva scabiei. 5 oameni la spital, peste 50 de oi moarte

Oi spălate cu o substanţă chimică împotriva scabiei. 5 oameni la spital, peste 50 de oi moarte

Poliţiştii din Piteşti au fost sesizaţi, sâmbătă, că la o fermă de animale din localitatea Moşoaia, mai multe persoane acuză stare de rău, după ce ar fi folosit o substanţă chimică pentru spălarea ovinelor.

Au mers acolo poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică, dar şi poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş şi Biroului pentru Protecţia Animalelor.

Primele verificări arată că cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 43 şi 57 de ani, s-ar fi intoxicat, în urma spălării ovinelor cu o substanţă chimică folosită pentru combaterea scabiei.

Toate cele cinci persoane au fost transportate la spital.

Totodată, s-a constatat decesul a peste 50 de ovine.

Cercetările continuă, la faţa locului fiind prezente şi echipaje specializate din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, fiind solicitat, de asemenea, şi sprijinul reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică şi Direcţiei Sanitar Veterinare Argeş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici