Eroul din Transnistria, bătut crunt de torţionari

Andrei Ivanţoc, unul dintre cei patru membri ai „Grupului Ilaşcu”, a fost stâlcit în bătaie de forţele de ordine din Chişinău, după ce a participat, împreună cu soţia sa, la protestele anticomuniste de săptămâna trecută.

1 afișare
Imaginea articolului Eroul din Transnistria, bătut crunt de torţionari

Eroul din Transnistria, bătut crunt de torţionari

flat în Spitalul „Sfânta Treime” din capitala Moldovei, Ivanţoc le-a povestit trimişilor speciali ai EVZ momentele de groază prin care a trecut: în noaptea de 7 spre 8 aprilie, scutierii l-au lovit cu bastoanele şi cu picioarele. Certificatul medical al lui Ivanţoc dovedeşte brutalităţile „marca Voronin”: comoţie cranio-cerebrală, plăgi deschise la cap, fractură la antebraţ, lovituri la picioare.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici