Eroul Trăilă a scăpat cu zile din galeria morţii

Salvatorul Sorin Trăilă povesteşte drama căreia a reuşit să îi supravieţuiască. Şi despre colegii care, dacă ar fi fost zece metri mai aproape, ar fi supravieţuit şi ei.

3 afișări
Imaginea articolului Eroul Trăilă a scăpat cu zile din galeria morţii

Eroul Trăilă a scăpat cu zile din galeria morţii

În zilele dinaintea exploziei, concentraţiile de gaze din mină erau în limite normale, continuă salvatorul. Nu se prevestea nimic rău, iar sâmbăta aceasta Sorin Trăilă şi-a continuat munca de până acum, până la sfârşitul turei.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici