“Este greu sa lupti cu populismul presedintelui Basescu!”

“Singura replica pe care o putem da populismului este o activitate pe masura in Parlament. Cu retorica populista, fie ea a presedintelui Basescu sau a liderilor PD, este foarte greu sa lupti. Acesta nu tine cont de institutii si anihileaza aproape tot ceea ce inseamna rigoare si competenta in statul de drept. Din acest punct de vedere, atata vreme cat Parlamentul isi va indeplini rolul si institutiile statului vor capata curaj, populismul nu are un mare efect. Insa, cat timp ne vom baza numai pe o dezbatere publica sustinuta de personaje charismatice sau de vorbe fara continut, atunci are de pierdut nu numai PSD ca partid, cat si Romania”, a precizat in interviul acordat cotidianului ”Cronica Romana”, vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu.

1 afișare
Imaginea articolului “Este greu sa lupti cu populismul presedintelui Basescu!”

“Este greu sa lupti cu populismul presedintelui Basescu!”

De asemenea, purtatorul de cuvant al social-democratilor vorbeste si despre recentul Comitet Executiv National, despre alegerile europarlamentare, despre orgoliile din partid, dar si despre lupta pe beneficiile electorale declansata de partidele politice in urma votarii legii privind majorarea pensiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici