"Este o victorie mare, a doua ca valoare din istoria noastră!"

Campioana României, HCM Constanţa, a reuşit să învingă joi seară la Buzău, în etapa a doua din grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin, scor 37-33 (17-18), gruparea franceză Montpellier HB.

4 afișări
Imaginea articolului "Este o victorie mare, a doua ca valoare din istoria noastră!"

"Este o victorie mare, a doua ca valoare din istoria noastră!"

Antrenorul secund al românilor, Eden Hairi, a spus după victoria în faţa formaţiei lui Karabatic că reuşita constănţenilor reprezintă a doua mare victorie ca valoare din istoria clubului HCM.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici