Eugen Nicolaescu si-a deschis butic de familie la minister

Ministrul Eugen Nicolaescu l-a cooptat acum sase luni in firma sa, Team Audit Financiar, pe propriul consilier, Sorin Iordache. Tot pe-atunci, sotia ministrului, Constanta Nicolaescu, l-a cooptat pe acelasi consilier Sorin Iordache in firma pe care o detine, Conen Consulting, numindu-l, in plus, si administrator. Familia Nicolaescu a intrat astfel, prin Sorin Iordache, intr-un clan care sta cu un picior bine infipt in minister, pe pozitii-cheie, si cu un altul in industria farmaceutica. Una dintre firmele clanului deruleaza afaceri privilegiate cu Ministerul Sanatatii.

1 afișare
Imaginea articolului Eugen Nicolaescu si-a deschis butic de familie la minister

Eugen Nicolaescu si-a deschis butic de familie la minister

In Ministerul Sanatatii, sotia consilierului Sorin Iordache, Marcela, este sefa Directiei de Resurse Umane. Iar Directia Farmaceutica este condusa de aproape 10 ani de Mariana Iordache, casatorita cu fratele lui Sorin, Niculae Iordache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici