Eurohoții se întorc acasă

Criza economică și, implicit, problemele sociale din ce în ce mai acute îi scot „din bârlog” pe infractori. Furturile și tâlhăriile, comise în plină stradă, dar și spargerile de locuințe, de firme sau de instituții se înmulțesc pe zi ce trece, după cum arată ultimele statistici ale poliției. Deși autoritățile se tem să recunoască, problemele economice - deocamdată, mai evidente în țările vest-europene decât la noi - îi readuc în țară pe mulți dintre conaționalii noștri care s-au specializat în statele membre UE în furturi, jafuri sau „atacuri” la bancomate.

2 afișări
Imaginea articolului Eurohoții se întorc acasă

Eurohoții se întorc acasă

Nu mai departe de ieri-noapte, doi tineri abia întorși din Italia au fost surprinși de polițiști, în apropierea Autogării Militari din Capitală, în timp ce goleau conturile unor cetățeni comunitari, cu carduri clonate.Până în momentul în care au fost surprinși de oamenii legii, Nicușor Avram, 21 de ani, și complicele său, Cătălin Puiu, 30 de ani, extrăseseră deja din mai multe bancomate peste 5.000 de lei.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici