Evacuarea troienelor din Capitala: 100 de milioane de euro

Fiecare contribuabil din Capitala ar trebui sa dea 40 de euro pentru evacuarea completa a nametilor.

1 afișare
Imaginea articolului Evacuarea troienelor din Capitala: 100 de milioane de euro

Evacuarea troienelor din Capitala: 100 de milioane de euro

Cele 100 de milioane de metri cubi de zapada care au paralizat Capitala intr-o singura noapte au provocat un adevarat razboi al nervilor intre cetatenii Capitalei si firmele de deszapezire. In timp ce firmele de salubrizare dau zapada de pe carosabil pe marginea drumului si pe masinile oamenilor, soferii o arunca din nou  in strada pentru a putea iesi cu masinile.Mai grav, ghenele blocurilor au inceput sa dea pe afara din cauza ca zapada a blocat caile de acces la acestea. Nici ambulantele nu pot ajunge la pacienti, medicii fiind nevoiti sa care targile, sute de metri, pe jos. Motivul: firmele care se ocupa de deszapezire nu sint obligate sa curete stradutele si nici sa evacueze zapada din oras. Municipalitatea a refuzat ideea de a ridica toata zapada, anticipind sume imense, platite suplimentar fata de valoarea contractelor de deszapezire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici