Exclusiv: Datele strânse de americani despre Justiţia din România apar şi într-un raport al austriecilor. Năstase… Mondialul!

Apariţia cablogramei Wikileaks despre o reuniune pe teme de Justiţie ţinută pe 17 februarie 2009 la Palatul Cotroceni ridică mari semne de întrebare privind felul în care erau folosite informaţiile strânse de Ambasada SUA, în afara rapoartelor către Departamentul de Stat de la Washington.

3 afișări
Imaginea articolului Exclusiv: Datele strânse de americani despre Justiţia din România apar şi într-un raport al austriecilor. Năstase… Mondialul!

Exclusiv: Datele strânse de americani despre Justiţia din România apar şi într-un raport al austriecilor. Năstase… Mondialul!

Astfel, descrierea şedinţei în care Traian Băsescu a ridicat problema blocajului dosarelor lui Adrian Năstase în Parlament este cuprinsă în cablograma "O furtună perfectă: corupţia, statul de drept şi reforma justiţiei se află în prim-plan în România" apare şi într-un document, redactat între 25 şi 27 martie 2009, de consilierii ministrului de externe austriac. Documentul a fost uitat de un funcţionar austriac pe masă după o întâlnire avuta la Bucureşti cu ministrul nostru de externe de atunci, Cristian Diaconescu.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici