Executarea silită, între agonie şi extaz

Criza a fost la fel de nemiloasă cu oamenii obişnuiţi ca şi cu firmele. Cei mai loviţi sunt acum cei care au cumpărat, cu credit, case la preţuri stabilite în vârful bulei speculative sau aproape de acest vârf.

2 afișări
Imaginea articolului Executarea silită, între agonie şi extaz

Executarea silită, între agonie şi extaz

Mulţi dintre ei s-au trezit că s-au înrobit pe zeci de ani pentru o locuinţă care valorează mult mai puţin, şi, pentru că o nenorocire nu vine niciodată singură, că au rămas fără loc de muncă sau cu venituri micşorate. Cei loviţi cel mai rău au ajuns astfel să nu mai poată plăti ratele şi, în consecinţă, la executarea silită.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici