Explozia de ipoteci îngrijorează Banca Naţională a României

În România, tot mai multe bunuri imobiliare sunt puse ca garanţie pentru obţinerea creditelor bancare, numărul acestora crescând de la 176.666 în anul 2006 la peste 230.800 în 2007.

1 afișare
Imaginea articolului Explozia de ipoteci îngrijorează Banca Naţională a României

Explozia de ipoteci îngrijorează Banca Naţională a României

Aceste cifre, ca şi alte date statistice privind evoluţia pieţei imobiliare au fost puse ieri la dispoziţia băncii centrale de către liderii notarilor publici.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici