Faceţi curăţenie în oraşul mafiei!

În ultimii zece ani, Craiova a fost oraşul în care interlopii şi-au făcut de cap fără să fie deranjaţi serios de cei care ar fi trebuit să aplice legea şi să-i arunce după gratii. Fraude de proporţii, tentative de omor, lupte de stradă sângeroase - majoritatea au fost şterse cu buretele de unii poliţişti, procurori şi judecători, mulţi dintre infractori scăpând cu maximum câteva luni de arest.

4 afișări
Imaginea articolului Faceţi curăţenie în oraşul mafiei!

Faceţi curăţenie în oraşul mafiei!

Deşi, de-a lungul timpului, legăturile mafiei cu autorităţile au devenit din ce în ce mai vizibile, a fost nevoie de un caz precum cel al basarabeanului Gorbunov pentru ca mai-marii instituţiilor statului să dea semne, e drept firave, că s-au trezit. O premieră în acest sens a constituit-o ieri poziţia preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Virgil Andreieş , care a recunoscut, în sfârşit: „Avem o problemă!“.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici