Falcă şi-a rupt dinţii în pista de la Timişoara

Războiul politic PD-L Arad - PD-L şi PSD Timiş a fost generat de ambiţia arădenilor de a constitui compania aeroportuară Banat, un proiect cu dedicaţie portocalie pentru Gheorghe Falcă, primarul Aradului şi finul lui Băsescu, cât şi pentru grupurile de interese care gravitează în jurul filialelor pedeliste din cele două judeţe.

2 afișări
Imaginea articolului Falcă şi-a rupt dinţii în pista de la Timişoara

Falcă şi-a rupt dinţii în pista de la Timişoara

Proiectul este sortit eşecului, ţinând cont că actualul aeroport internaţional Timişoara este foarte profitabil, iar cel arădean este falimentar.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici