Falimentarea deliberată a SNR ar putea paraliza comunicaţiile. România surdă şi mută

România s-ar putea confrunta, în această toamnă, cu proteste inedite ale angajaţior din zona de telecomunicaţii şi poştă, fapt care ar putea conduce, în premieră, la apariţia unor riscuri majore în ceea ce priveşte transmisiile radio, tv, dar şi cele de telefonie fixă şi servicii poştale.

4 afișări
Imaginea articolului Falimentarea deliberată a SNR ar putea paraliza comunicaţiile. România surdă şi mută

Falimentarea deliberată a SNR ar putea paraliza comunicaţiile. România surdă şi mută

Angajaţii din Societatea Naţională de Radiocomunicaţii, Romtelecom şi Poşta Română pregătesc acţiuni de protest care s-ar putea solda cu greva generală dacă managerii companiilor la care sunt angajaţi le vor ignora solicitările sau vor pune în practică planuri nefundamentate de reducere de personal şi diminuare a veniturilor salariale.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici