Fals în actele Parlamentului

Unora dintre consilierii Curţii de Conturi li se termină luna viitoare mandatul. Este vorba de cei aleşi în 2008, pe o perioadă de trei ani.

9 afișări
Imaginea articolului Fals în actele Parlamentului

Fals în actele Parlamentului

Prezentăm mai jos cazul Marioarei Sabina Funar, care s-a trezit mandatul ei de şase ani s-a transformat într-unul de trei şi trebuie plece acasă, din cauza unei rectificări ilegale din Parlamentul României. Dacă sesizarea făcută de Funar va fi soluţionată în favoarea ei, atunci asistăm la un precedent de o gravitate deosebită comisă în Legislativul ţării.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici