Fantoma Elodiei. Un reporter de la «Jurnalul National» ii scria SMS-uri lui Cioaca de pe telefonul avocatei disparute

Dupa ce a primit intreaga corespondenta a Elodiei Ghinescu, pe care a publicat-o in serial, o jurnalista de la “Jurnalul National” este acuzata, astazi, de avocatii lui Cristian Cioaca, suspectul numarul 1 al Parchetului in dosarul de omor, ca a incercat sa-l duca pe politist pe piste false in legatura cu faptul ca sotia sa traieste.

1 afișare
Imaginea articolului Fantoma Elodiei. Un reporter de la «Jurnalul National» ii scria SMS-uri lui Cioaca de pe telefonul avocatei disparute

Fantoma Elodiei. Un reporter de la «Jurnalul National» ii scria SMS-uri lui Cioaca de pe telefonul avocatei disparute

Ambii avocati ai lui Cioaca, atât Florentin Sorescu, cât si Maria Vasii, au confirmat, pentru “Gardianul”, ca, incepând de acum o luna, de pe numarul de Zapp al Elodiei Ghinescu au fost transmise mesaje pe telefonul lui Cioaca pentru a-i crea acestuia impresia gresita ca, astfel, Elodia isi pregateste apararea in pragul iminentului proces de divort ce incepe saptamâna aceasta, la Brasov.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici