Fără sângele homosexualilor!

Analfabeţii, prostituatele şi puşcăriaşii au interdicţie parţială la donarea de sânge. Homosexualii bărbaţi, persoanele care au avut vreodată parteneri sexuali proveniţi din ţări africane precum Camerun, Republica Centrafricană, Ciad sau Congo sunt, potrivit Ordinului nr. 1193 din 7 iulie 2007 al Ministerului Sănătăţii, excluşi total din această categorie. Ordinul a intrat în vigoare la 8 august.

1 afișare
Imaginea articolului Fără sângele homosexualilor!

Fără sângele homosexualilor!

Octavian este un tânăr de 26 de ani, programator la o firmă din Capitală. De mai bine de un an el este un donator fidel al Centrului de Transfuzie Sanguină din Bucureşti. O dată la trei luni se învoieşte de la muncă şi vine să doneze sânge. Ieri a fost a patra oară când a venit la centru. "Am hotărât să fac acest gest deoarece şi eu am avut cândva nevoie de o transfuzie de sânge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici