Farmaciştii, cu brasarda neagră şi buzunarul gol

După ce asociaţiile profesionale au făcut apel către Guvern să găsească soluţii pentru rezolvarea problemelor din sistemul public de sănătate, determinate de subfinanţarea domeniului, acum a venit timpul farmaciştilor să ceară soluţii pentru evitarea falimentării farmaciilor şi pentru continuarea asigurării medicamentelor pentru populaţie.

3 afișări
Imaginea articolului Farmaciştii, cu brasarda neagră şi buzunarul gol

Farmaciştii, cu brasarda neagră şi buzunarul gol

"Prelungirea termenelor de plată de la 60 la 210 zile, începând cu luna iunie a acestui an, a adus farmaciile într-o situaţie fără precedent. Cu toate economiile epuizate şi fără a mai avea nicio încasare de la Casele de Asigurări de Sănătate, farmaciile trebuie să se aprovizioneze cu medicamente pentru populaţie şi să plătească impozitele, TVA, salariile, chiriile şi celelalte cheltuieli necesare funcţionării", se arată într-un comunicat de presă al Colegiului Farmaciştilor din România.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici