Faţa nevăzută a Stelei

Tabloul întîmplărilor din Ghencea e reconstituit din mai multe surse. S-a întîmplat şi în relaţia dintre George Copos şi Răzvan Lucescu. Se întîmplă deseori cînd suporterii şi media pun în balanţă patronul şi antrenorul. Simpatia publică înclină spre cel de pe bancă. I se ignoră sau i se diminueză erorile, i se reţin doar succesele.

1 afișare
Imaginea articolului Faţa nevăzută a Stelei

Faţa nevăzută a Stelei

În imaginarul colectiv, antrenorul capătă statutul de victimă a unor proprietari meschini, cazul Copos, sau apucaţi, genul Becali. Stereotipul e gata: patronii sînt călăii, iar antrenorii sînt martirii. Există însă şi o parte necunoscută a lucrurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici