Faust Maximus: succes de proporţii pentru Purcărete la Edinburgh

Cronicarul Euan Ferguson consideră că „Faust“, montare a Teatrului Naţional „Radu Stanca“ din Sibiu, este cel mai grandios spectacol pe care l-a văzut în viaţa sa şi că finalul l-a găsit măcinat de o unică teamă, aceea de a nu mai apuca să mai vadă vreodată un spectacol mai bun.

4 afișări
Imaginea articolului Faust Maximus: succes de proporţii pentru Purcărete la Edinburgh

Faust Maximus: succes de proporţii pentru Purcărete la Edinburgh

Articolul trece în revistă „tablourile“ spectacolului, făcând o lungă escală în noaptea valpurgică, evidenţiind apariţiile spectaculoase ale aruncătorilor de flăcări, ale femeilor care fac sex cu porci de plastic, ale rinocerilor şi ale teatrului de carton ce trimite la grandioasele spectacole de la curtea lui Ludovic al XIV-lea, din grădinile de la Versailles.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici