Fetiţa abuzată sexual, pasată de autorităţi

Nicoleta, fetiţa dusă la centrul de plasament Osana, povesteşte cum a fost abuzată sexual de Cerbu într-o excursie la munte. Poliţia aruncă vina asupra Protecţiei Copilului, iar aceasta dă vina mai departe pe Direcţia Muncii. Centrul de fete Osana funcţionează nestingherit. Concluzia aberantă: Direcţia Muncii trebuia să verifice ONG-urile.

1 afișare
Imaginea articolului Fetiţa abuzată sexual, pasată de autorităţi

Fetiţa abuzată sexual, pasată de autorităţi

Nicoleta M. a fost internată în luna iunie, anul trecut, la Spitalul Clinic de Copii din Timişoara cu diagnosticul crize de agitaţie psihomotorie cu suspiciune de neglijare şi abuz la un copil vulnerabil prin instituţionalizări repetate. În biletul de ieşire din spital, semnat şi parafat de medicul Violeta Stan, se afirmă că, "în timpul internării, examenul ginecologic precizează la data de 30.06.2006 ruptură himenală, ora 11:00, posibil abuz vechi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici