Finantarea IMM, un ping-pong intre banci si Guvern care ii lasa reci pe antreprenori

Doua treimi dintre IMM-urile romanesti au probleme cu finantarea afacerii, insa nici masurile guvernamentale si nici sursele de finantare disponibile pe piata nu par sa ii incurajeze pe antreprenori sa isi consolideze afacerea cu bani.

5 afișări
Imaginea articolului Finantarea IMM, un ping-pong intre banci si Guvern care ii lasa reci pe antreprenori

Finantarea IMM, un ping-pong intre banci si Guvern care ii lasa reci pe antreprenori

In timp ce Guvernul solicita bancilor sa usureze accesul firmelor la credite, institutiile bancare afirma ca intreprinzatorii nu depun planuri si proiecte de investitii pentru care sa acorde finantarea necesara. Se formeaza astfel un cerc vicios, unde IMM-istii asista pasiv la jocul de ping-pong dintre Guvern si banci, preferand sa nu se atinga de leasing, credite bancare sau fonduri europene. Un reportaj NewsChannel.ro despre cercul vicios al finantarii firmelor romanesti.

Citeşte toată ştirea pe www.newschanel.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici