Finantele vor accize pe ceasuri, telefoane mobile si GPS-uri

Telefoanele mobile, sistemele GPS, armele de vanatoare, iPhone-urile, brichetele, ceasurile sau revistele pentru adulti sunt pe lista produselor pe care Finantele se gandesc sa le accizeze pentru a creste veniturile la bugetul de stat intr-o perioada de criza, potrivit unui document de lucru al ministerului de resort, obtinut de Business Standard, ce contine o parte dintre propunerile de modificare a Codului Fiscal.

1 afișare
Imaginea articolului Finantele vor accize pe ceasuri, telefoane mobile si GPS-uri

Finantele vor accize pe ceasuri, telefoane mobile si GPS-uri

Setul de modificari mai vizeaza, de asemenea, sectorul imobiliar, unde sunt avute in vedere implementarea taxarii inverse, introducerea TVA pentru tranzactiile ocazionale cu imobile, dar si impozitarea cladirilor cu destinatie comerciala. Pentru investitorii corporatisti, Guvernul intentioneaza sa amane plata TVA in vama pentru importul de echipamente, una dintre cerintele unor companii straine cum a fost cazul Voestalpine, sau sa ia masuri legislative pentru infiintarea societatilor de tip holding, propuneri ale mediului de afaceri in cadrul proiectului „Guvernul Privat“, initiat de ­Business Standard.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici