Finantele vor sa includa in fisele fiscale date privind veniturile brute lunare ale salariatilor

Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) intentioneaza sa modifice formularul fiselor fiscale prin introducerea unei coloane unde angajatorii trebuie sa completeze veniturile brute ale salariatilor, din fiecare luna a anului.

1 afișare
Proiectul de ordin al ministrului Economiei si Finantelor pentru aprobarea modelului si continutului fisei fiscale propune "adaptarea formularului la necesitatile de administrare", potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici