Firmele deputatului PDL Arion au 265 de contracte cu statul

Falcă, Igaş, Videanu, Pogea, Blaga, Barbu, Ridzi et comp. La prima vedere ar părea că e vorba doar despre o înşiruire a unor nume de fruntaşi ai PDL. E doar o părere. Cu toţii au legături cu judeţul Hunedoara, unde fie îşi exercită influenţa în partid, fie deţin afaceri profitabile.

6 afișări
Imaginea articolului Firmele deputatului PDL Arion au 265 de contracte cu statul

Firmele deputatului PDL Arion au 265 de contracte cu statul

O altă "stea" portocalie este depu­tatul Viorel Arion. El este acţionar la trei firme, care au 265 de contracte cu statul. El a declarat că firmele sale au avut contracte în valoare de "doar 765.000 de euro", dar a uitat să precizeze că acestea sunt cu instituţii ale statului, printre care se numără Electrocentrale Deva, Minvest Deva, Casa Judeţeană de Pensii şi Asigurări Sociale, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, AJOFM etc.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici