Fiul unui sef din politia de frontiera a vrut sa intre in structura cu acte false

Scandalul diplomelor false de absolvire a unor institutii de invatamânt superior loveste si Ministerul de Interne. In decembrie 2008, insusi fiul directorului Directiei de Management Naval, din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, s-a prezentat, la Constanta, la un concurs organizat in vederea incadrarii unor functii de ofiteri si agenti care sa se ocupe de pregatirea cursantilor la diferite specialitati. Andrei Faina Gagos a prezentat la concurs o adeverinta falsa prin care preciza ca a absolvit Facultatea de Matematica-Informatica.

1 afișare
Imaginea articolului Fiul unui sef din politia de frontiera a vrut sa intre in structura cu acte false

Fiul unui sef din politia de frontiera a vrut sa intre in structura cu acte false

Corpul de Control al IGPF s-a sesizat din oficiu abia la inceputul lunii februarie despre acest caz. In urma cercetarilor efectuate, pro-curorii i-au intocmit lui Andrei Faina Gagos un dosar de cercetare penala pentru fals in declaratii, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, cazul aflându-se in cercetarea Parchetului de pe lânga Judecatoria Constanta. Totodata, fata de doi membri ai Comisiei de examinare din cadrul Scolii Politiei de Frontiera Constanta, IGPF a dispus cercetarea disciplinara, urmând ca, in cazul in care vor fi gasiti vinovati, sa fie dati pe mâna procurorilor.


Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici