Flagrant. Subsecretar de stat si sotia sa, judecator, si-au trecut bunuri diferite in declaratii

Gica Duta, subsecretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii pe probleme de paduri, si sotia sa Silvia Gabriela, judecator la Tribunalul Vrancea, au mentionat in declaratiile de avere completate anul acesta terenuri, case si alte bunuri in totala contradictie unul fata de celalalt.

10 afișări
Imaginea articolului Flagrant. Subsecretar de stat si sotia sa, judecator, si-au trecut bunuri diferite in declaratii

Flagrant. Subsecretar de stat si sotia sa, judecator, si-au trecut bunuri diferite in declaratii

Este voba despre terenuri care apar in alte localitati, achizitionate la ani diferiti si unele dintre ele având suprafete neegale in cele doua declaratii depuse la 9 februarie, respectiv 7 mai.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici