Florian Walter explică incidentul cu Minteuan! Citeşte versiunea patronului lui "U" Cluj!

Florian Walter a explicat incidentul de la pauză, când s-a bătut cu Alin Minteuan, după cum susţine Fanatik Show. Totuşi, patronul "şepcilor roşii" spune că i-a adus mai multe reproşuri arbitrului pentru prestaţia sa şi recunoaşte că a avut cu Alin Minteuan o discuţie "bărbătească".

4 afișări
Imaginea articolului Florian Walter explică incidentul cu Minteuan! Citeşte versiunea patronului lui "U" Cluj!

Florian Walter explică incidentul cu Minteuan! Citeşte versiunea patronului lui "U" Cluj!

"Nu s-a întâmplat nimic, am strigat mai tare unul la celălalt. Am făcut un joc bun, dar suntem furaţi, pe româneşte, din când în când, am luat gol din off-side. I-am spus arbitrului că trebuie să respectăm munca jucătorilor. Nu am fost lovit de Minteuan, suntem prieteni"

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici