FMI pleacă fără bugetul pe 2011 aprobat, tranşa se amână pentru ianuarie

Guvernul nu a convins FMI să accepte reduceri de impozite la anul, nici să relaxeze deficitul bugetar, dar şi-a luat noi angajamente de reformă. Totuşi, FMI nu a fost critic în mesajul de ieri, ci a enumerat condiţii.

12 afișări
Imaginea articolului FMI pleacă fără bugetul pe 2011 aprobat, tranşa se amână pentru ianuarie

FMI pleacă fără bugetul pe 2011 aprobat, tranşa se amână pentru ianuarie

România va trece sărbătorile de iarnă fără următoarea tranşă de la FMI de 900 mil. euro care nu va veni mai devreme de luna ianuarie din cauză că Guvernul a primit noi teme pe care trebuie să le îndeplinească până atunci.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici