FMI pleacă, noi rămânem cu Băsescu

Delegaţia FMI pleacă, partea română ră­mâne cu un potop de necazuri turnate precum benzina pe foc de pre­şe­dintele Băsescu. Anunţul cinic şi in­corect privind tăierea din topor, la fel pentru toată lumea, cu 15% a pensiilor şi cu 25% a salariilor bugetarilor a pus pe jar 7 milioane de români care au rate, copii, probleme.

2 afișări
Imaginea articolului FMI pleacă, noi rămânem cu Băsescu

FMI pleacă, noi rămânem cu Băsescu

Veştile rele nu se opresc aici deoarece, pe ter­men mediu, 250.000 de bugetari vor fi trimişi în şomaj. Mai mult, dacă Guvernul nu va reuşi să taie din cheltuieli, unele taxe vor creşte, aşa cum ceruse iniţial FMI. De­cla­ra­ţiile ires­ponsabile de duminică seară ale lui Boc, care a dat vina pe criza in­ter­na­ţională, nu au liniştit pe ni­meni. Dimpotrivă, toată lumea s-a în­trebat pe ce planetă a trăit premierul Ro­mâ­niei în ultimele cinci-şase luni.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici