Fondurile dau managerilor 1-3% din profit la exit

Managerii proiectelor derulate de fonduri de investitii de tip private equity (PE) din Romania sunt recompensati cu pana la 3% din profitul rezultat in momentul exitului, potrivit specialistilor consultati de Business Standard.

2 afișări
Imaginea articolului Fondurile dau managerilor 1-3% din profit la exit

Fondurile dau managerilor 1-3% din profit la exit

“Managerii unor proiecte de private equity (PE) pot primi chiar si 3% din profitul unui exit, in diferite variante de plata”, spune Cornel Marian, directorul fondului Oresa Ventures Romania. Potrivit lui Francisc Bodo, fost director de investitii al fondului spaniol GED, managerii romani ai unor proiecte de succes au obtinut prime reprezentand in jur de 1% din plusvaloarea realizata de fond.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici